Развитие на бебето | новородено{1с 2с 3с 4с}

Първите бебешки думички в конкурса

Първата дума на моето бебе: Как ще се определят печелившите?


Резултатът от Конкурса ще бъде обявен на 1 юни (едва ли би имало по-подходяща дата) на сайта на Здраво Бебе след гласуванията на 31 май по начина определен по-долу:


Как ще се изберат победителите?

За Специалната награда
Нашият екип ще избере най-интересната история от всички изпратени. Разбирате, че няма как решението ни да бъде 100 процента обективно, но ще се стараем да се водим от:
- креативност и оригиналност на писането
- доколко историята звучи забавно
- какви са отзивите на посетителите на Здраво Бебе за историята ви (брой на коментарите и общи впечатления)

За наградата за посетители
Тук нещата ще са малко по-сложни. Първо няма начин да отсеем обективно най-добрия принос и решихме да заложим на късмета да избере печелившия. Как ще стане това?

Всеки посетител може да коментира във вече съществуващи теми (бебешки думички) или да предлага нова тема/дума. Всеки коментар или предложение ще се броят за едно участие. За да бъде отчетен правилно гласа ви трябва задължително, когато коментирате да се логвате във своя профил използван при регистрацията ви като последовател (не разбрах, може ли по-подробно). Ако не сте логнати няма начин в последствие да се свържем с вас за да ви изпратим наградата.

Всеки, който е изпратил история за участие в конкурса за специалната награда, автоматично участва и в конкурса за награда за посетителя с 10 участия.

Хайде сега да уточним за какво става въпрос с тези участия. Например: майката на Любчо е изпратила история за първата му думичка “лампа” (е, не на всички им върви първата думичка да е “мама”). Историята е публикувана и майката на Любчо вече има право на 10 участия. Освен това обаче, тя е е пуснала 6 коментара и е направила едно предложение за нова дума, а именно “лампа”. Сумарният брой участия на майката на Любчо е 10 + 6 + 1 = 17.

Какво правим с тези участия? На 25 май, след приключване на конкурса, на случаен принцип ще подредим участията за всички в една таблица. Срещу всяко участие ще присвоим номер. Така например майката на Любчо ще получи някакви номера като тези: 017, 063, 078, 102, 145, 148, 168, 215, 239, 249, 266, 293, 324, 328, 346, 362, 378.

На 31 май, понеделник, в 20:00 часа (осем часа вечерта) в нашата страница във Facebook ще бъде пусната нова тема “Изберете печелившия в Конкурса Първата дума на моето бебе”

След това оставяме на късмета и нашите почитатели във Фейсбук да изберат посетителя. Ще изчакаме 3 коментара към темата от произволни почитатели. Всеки коментар се счита за валиден ако съдържа едно число от 0 до 9 (само и единствено едно число) и формира съществуващ номер от списъка. Трите коментара ще се считат за валидни ако са изпратени от трима различни почитатели. Ако някой почитател прати повече от един коментар, ще считаме само първият за валиден. Първите три валидни коментара, от трима различни почитатели, ще формират числото на печелившия. След като получим трите валидни коментара незабавно ще пуснем линк към файла с всички участници (спокойно единственото съдържание ще бъде потребителско име, номер на коментара и линк към него) и всички ще видим, кой е печелившият.

Инициатива на Здраво бебе: Говорете с вашето бебе, това е важно за неговото развитие

0 коментара:

Post a Comment

Последователи на Здраво Бебе

Стани фен на Здраво Бебе във Facebook

Мазата с архивите

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP