Развитие на бебето | новородено{1с 2с 3с 4с}

Първите бебешки думички в конкурса

Първата дума на моето бебе :: Описание и правила на конкурса


Каква беше първата дума на вашето бебе? Нещо смешно, нещо у дома или дълго чаканото “мама”? Каквато и да е първата думичка тя е много специален повод за празнуване. 



Споделете своята история за първата дума на вашето бебе и спечелете нашата 


специална награда – вечната библия за всяка майка: “Грижи за бебето и детето” от д-р Бенджамин Спок 



Ако все още вашият бебок не е проговорил, или засега сте в ролята на младата леля, не се отчайвайте има и Награда за идеи и коментиращи: Ръководството на д-р Спок: Най-важното за бебето

Знам, че наградите ни са символични, все пак нямаме спонсор и си ги финансираме ние, но идеята не е да превърнем конкурса в състезание за награда, а просто да споделим с други майки като нас един от най-съкровените моменти от живота на нашето малко слънчице.

Васи




1 коментара:

Unknown January 14, 2010 at 9:56 AM  

Здравейте, нашата първа думичка беше "та ти" :) сега сме на 1,6 г. и говорим много и различни думички :) Повечето се доближават до деиствителното наименование на думата , но има и такива които след наблюдения сме разбрали какво означават :) примерно - БАГО- ЗАПАЛКА :), МАНГО - МАНДАРИНА :) МЕТЕ- ТЕРМОМЕТЪР :) ЛЯБА- ХЛЯБ, БОБО- Е БЛИЗАЛКА :) ДЕНЕ- ДАЙ МИ :) ГОГО - ГРОЗДЕ И т.н , и т.н
Страхотно е да гледаш как малкото човече изучава света :) не само гледайки го , но и назовавайки заобикалящите го предмети :)
УСМЕХ НА ВСИЧКИ МАМИ И ДЕЧИЦАТА ИМ ( ТЪРПЕНИЕ ЗА МАМИТЕ ПОВТАРЯЙКИ ХИЛЯДИ ПЪТИ ДУМИКИТЕ И УСПЕХ НА МЪНИЦИТЕ МЪЧЕЙКИ СЕ ДА ПРЕЧУПЯТ МАЛКОТО СИ ЕЗИЧЕ :)

Post a Comment

Последователи на Здраво Бебе

Стани фен на Здраво Бебе във Facebook

Мазата с архивите

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP