Развитие на бебето | новородено{1с 2с 3с 4с}

Първите бебешки думички в конкурса

Първата дума на моето бебе: Често Задавани Въпроси


Мога ли да участвам с повече от една история за първата думичка на моето бебе?
Ами, тя историята е само една и се случва само веднъж, така че единствения начин да участвате с повече от една история е да разкажете историята на всяко от своите деца. Няма друг вариант ;)


Как да се регистрирам за конкурса?
Този въпрос е малко по-обемен и е изнесен в отделен пост. Кликнете тук за да видите как се прави Регистрация в Google friend connect

Мога ли да участвам ако не се регистрирам като последовател?
Не, за съжаление няма начин. Ако спечелите просто няма начин да определим, кой стои зад определен коментар ако не е логнат в последователите на блога.

Пуснах коментар без да се логна, какво да правя?
Логнете се и го изпратете отново. Другият коментар просто не участва в конкурса.

Пуснах коментар но не го виждам?
Всички коментари преминават през предварителен преглед и одобрение. За съжаление колкото да ни се иска и на нас не можем да избегнем тази стъпка – ежедневно “чистим” разни абсолютно несвързани с тематиката на Здраво Бебе коментари така нареченият спам.

Как ще си получа наградата?
Аз бих изчакала до края на състезанието, за да видим кои ще са печелившите, но щом настоявате да знаете – ще изпратим наградата по куриер на адрес посочен от печелившия след като установим контакт с него.

Пуснах интересна история как да увелича шансовете си за победа?
О, това е много лесно – щом имате интересна история просто разпространете линка към нея навсякъде, където се сетите. Пуснете я в Свежо.нет, в блога си, изпратете имейл на приятелите си, сложете я в профила си в Twitter или Facebook и не забравяйте да пуснете линк и в любимия си форум. Все пак единия от най-важните критерии за избор на победител са впечатленията на вашите читатели, които те ще оставят в коментарите под историята ви. Колкото повече коментари имате там, толкова по-голям шанс имате вашата история да стане любима на всички читатели.

Как да взема линка към своята история за да го пратя на приятели?
Линкът към вашата история е горе в адрес лентата на вашия браузър. Копирайте го и го пуснете в тялото на писмото или в поста във форум, в блог и т.н. Сега е време само да поканите приятелите си “Прочети как моето бебе каза първата си дума и коментирай!”. Това е!

Мога ли да участвам в избора на печелившия за наградата за коментари?
Разбира се! Единственото нещо, което трябва да направите е да станете наш почитател във Фейсбук и да сте там на 31 Май в 20:00 часа. Следва малко по-трудната част – да изпратите един от първите три коментара с цифра, която да формира номера на печелившия.

Инициатива на Здраво бебе: Говорете с вашето бебе, това е важно за неговото развитие

0 коментара:

Post a Comment

Последователи на Здраво Бебе

Стани фен на Здраво Бебе във Facebook

Мазата с архивите

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP