Развитие на бебето | новородено{1с 2с 3с 4с}

Първите бебешки думички в конкурса

Първата дума на Алекс

Всъщност не знам точно каква се падам на Алекс. Той е синчето на моята първа братовчедка, но сме приели, че съм му леля.
Вярно аз някак си по-предпочитам кака, все пак съм още ученичка, но мислейки в перспектива и предвид разликата ни във възрастта, с неудоволствие се съгласих на леля.

Ние с Алекс се познаваме по-скоро по снимките отколкото наистина, просто защото кака Руми и съпугът и живеят в Германия и то отпреди Алекс да се роди. Това лято се прибраха, както обикновено и прекарахме заедно много време разхождайки се из Морската Градина.

Честно казано, ако не беше Алекс щях да си умра от скука по цял ден да се разхождам с група роднини, които непрекъснато си говорят или за международна политика или за неща, които са се случили, когато аз съм била колкото Алекс.

Една събота се бяхме наканили заедно да отидем до Двореца в Балчик, но така се случи, че ние закъсняхме и пристигнахме някъде по обяд. Всички вече бяха седнали в ресторантчето под водопада. След няколко часа разходка, повечето бяха видимо уморени, а Алекс вече беше се вкиснал. Когато се появих той ме погдедна и с бегла усмивка изгука едно "еля". Кака ми, която се опитваше да го нахрани припряно потвърди "Да, да леля" и се опита да му натъпче лъжичката с морковено пюре. Алекс обаче е упорито хлапе и не се дава лесно, едно технично движение запрати пюрето навсякъде по пода и вече ясно и категорично заяви "еля!". Безспорно ставаше въпрос за мен.

Дали се засрами или просто реши да поддържа интереса, но Алекс не благоволи да повтори "еля" повече чак до Коледа, когато вече имаше доста по-богат арсенал от думички. Така или иначе, макар и малко спорно за някои от роднините, аз предпочитам да вярвам, че първата думичка на моя малък племенник беше "еля" и беше предназначена за мен.

Конкурс ПЪРВАТА ДУМА НА МОЕТО БЕБЕ
Изпрати своята история тук

0 коментара:

Post a Comment

Последователи на Здраво Бебе

Стани фен на Здраво Бебе във Facebook

Мазата с архивите

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP