Развитие на бебето | новородено{1с 2с 3с 4с}

Първите бебешки думички в конкурса

Първата дума на моето бебе: Как да участвам?


За специалната награда: Разкажи история за първите думи на твоето бебче:
Изпратете ни своята история като използвате тази форма или на имейл zdravobebe@gmail.com, като задължително посочите думичката, името на бебчето, възраст при проговарянето, и ни разкажете вашата интересна история. Ако желаете можете да ни изпратите и до пет снимки или видео (до 10 минути). Снимките и видеото ще помогнат историята ви да бъде по-жива и естествена. Ще получите потвърждение по електронната поща и историята ви ще бъде публикувана в Здраво Бебе.

Спечели награда за коментари и идеи: Всеки посетител може да спечели наградата за посетители. За да участвате трябва:


  1. Да се присъедитите към последователите на Здраво бебе във формата долу в средата  Как се прави това вижте тук.
  2. Да пуснете коментар под някоя от темите участващи в състезанието. Натиснете тази връзка Конкурс: Първата дума на моето бебе или използвайте връзката в навигационната лента горе. Можете да коментирате в коя да е от темите, които участват в Конкурса. Коментарът ви може да бъде впечатление от историята, да опишете какъв вариант на думата е използвало вашето бебе или просто да кажете, че вашето бебе също е използвало тази дума. Коментарът ви трябва да бъде съдържателен. Едно смислено изречение е напълно достатъчно. Едносрични коментари или коментари от рода “много хубава статия”, “браво” няма да бъдат публикувани и няма да участват в конкурса.
  3. Втори вариант е да предложите нова дума за отваряне на нова тема за нея. Например вашето бебче е казало “лампа” (естествено не е звучало точно така) и в момента тази дума я няма в списъка. Просто ни изпратете вашето предложение през тази форма или на електронната ни поща. Преди да ни пратите новото си предложение помислете дали не е по-добре да не напишете историята си и да участвате за Специалната награда за история.


Инициатива на Здраво бебе: Говорете с вашето бебе, това е важно за неговото развитие

0 коментара:

Post a Comment

Последователи на Здраво Бебе

Стани фен на Здраво Бебе във Facebook

Мазата с архивите

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP