Развитие на бебето | новородено{1с 2с 3с 4с}

Първите бебешки думички в конкурса

Първата дума на моето бебе: Как да се регистрирам за конкурса?

За да можете да участвате в конкурса трябва да се регистрирате като последовател на Здраво Бебе. Процедурата е доста проста - една обикновена регистрация, но за всеки случай прилагаме тези обяснения. Ако имате някакви затруднения моля, не се колебайте да ни потърсите за съдействие на нашия имейл zdravobebe@gmail.com или във формата за контакт


1. Къде са последователите на Здраво бебе. Превъртете нашия сайт http://www.zdravobebe.com до долу и ще видите нещо подобно на това.




2. Как да стана последовател? Това се прави само веднъж, при всяко следващо влизане трябва да влезете в профила си преди да коментирате за да бъде отчетен гласа ви (вижте как). За да станете последовател трябва да натиснете бутона "follow" (виж картинката)



3. Ще се появи този екран.
   а) Ако вече имате регистрация в някой от изброените сайтове Google, Twitter, Yahoo, AIM, Netlog, OpenID натиснете връзката към него (вижте оградената със зелено част) и влезте със съществуващото си потребителско име и парола. Това е достатъчно - вече сте наш последовател.
   б) Ако нямате регистрация в нито едно от изброените натиснете връзката посочена с червената стрелка на картинката за да се регистрирате в Google Профили (получавате още куп услуги с тази регистрация като огромна електронна поща, безплатен фотоалбум, регистрация в YouTube и много други услуги на Google)




Ще преминете през стандартен процес на регистрация. Запомнете вашата парола и електронна поща, с която сте се регистрирали. Те ще са ви необходими за да влизате всеки път в профила си.

0 коментара:

Post a Comment

Последователи на Здраво Бебе

Стани фен на Здраво Бебе във Facebook

Мазата с архивите

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP